45

produk

ZW186Pro Portable Bed Shower Machine

Katrangan singkat:

ZW186Pro mesin padusan amben portabel minangka piranti cerdas kanggo nulungi caregiver ing nursing wong bedridden kanggo adus utawa padusan ing amben, kang ngindari ciloko secondary kanggo wong bedridden sak gerakan.


Detail Produk

Rincian

Tag produk

Pambuka produk

ZUOWEI nggabungake konsep perawatan kesehatan lan perawatan humanistik kanggo nggawe produk anyar-ZW186Pro ing bidang bathing, khusus kanggo ngumbah rambut lan awak wong tuwa sing cacat.
Kanthi nggunakake produk iki, pengasuh bisa ngrampungake karya ngumbah lan adus wong sing turu ing amben tanpa ditransfer menyang kamar mandi.Iki ora mung nyuda kangelan siram nanging uga nyuda resiko ciloko secondary kanggo wong bedridden sak proses care.

Pancuran amben portabel Zuowei ZW186Pro kanggo wong tuwa-4 (2)
Kamar mandi portabel Zuowei ZW186Pro kanggo wong tuwa-4 (1)
Portable Bed Shower Zuowei ZW186Pro Kanggo Sepuh-7

Paramèter

Tegangan Rated DC24V
rame ≤68dB
Daya Rated 114W
Bobot resik 6,5 kg
Tegangan Input AC 100-220V
ukuran 406 * 356 * 208 mm
Frekuensi Rated 50~60 Hz
Kapasitas Tangki Limbah 5.2L
Max Inter Tekanan 35KPa
anti banyu IP54

Fitur

● Aman: Ngumbah rambut lan adus ing amben.gdfgdfgdfgggggggggg
● Trep: Tangki banyu njaba, gampang lan cepet kanggo ngompa banyu

● fficient: operasi 1-wong, mung 20 menit kanggo siram, 5 menit kanggo ngumbah rambute.
● Multi-fungsi: 3 mode kanggo ngoper, 2 gir kanggo saben mode.

● Kualitas dhuwur: Ora netes utawa bocor, reresik jero.jjjjjjjj
● Aplikasi: Institusi lansia, pusat rehabilitasi, rumah sakit, panggunaan omah.

ZW186Pro Portable Bed Shower Machine-3(2)

Struktur

Pancuran amben portabel Zuowei ZW186Pro kanggo wong tuwa-2 (2)

Padusan amben portabel ZW186Pro kasusun saka

Semprotan nyedhot jinis shower rose

Saklar stopkontak banyu resik

Selang padusan banyu limbah nyedhot

Dibangun ing selang banyu resik

Adaptor daya port DC

Katup drainase

Loudspeaker

Port selang inlet banyu resik

Port selang pembuangan banyu limbah

Tombol fungsi

konektor cepet-release

Outlet knalpot tekanan negatif

Rincian

ZW186Pro Portable Bed Shower Machine-2 (5)

Rong Mawar Pancuran
Spons kanggo ngresiki awak.
Silikon kanggo ngumbah rambut.

Tombol Kontrol Outlet Banyu
Mangga tahan padusan wungu cedhak karo kulit lan pencet tombol stopkontak banyu nalika obah alon.
Mangga ngeculake tombol stopkontak banyu sadurunge padusan mawar ninggalake kulit kanggo nyegah netes lan bocor.

ZW186Pro Portable Bed Shower Machine-2 (4)
ZW186Pro Portable Bed Shower Machine-2 (3)

Cepet-release Konektor
Copot utawa pasang selang banyu kanthi gampang.

Pemisahan pipa pemurnian banyu lan pipa limbah kanggo njamin kebersihan

ZW186Pro Portable Bed Shower Machine-2 (2)
ZW186Pro Portable Bed Shower Machine-2 (1)

Port USB lan Port Input DC

Aplikasi

padusan amben portabel Zuowei ZW186Pro kanggo wong tuwa-2

Acara sing ditrapake:
Panti asuhan, rumah sakit, pusat layanan masyarakat, perusahaan perawatan kesehatan omah, panti asuhan, lan liya-liyane.

Ditrapake kanggo wong:
Wong sing turu, wong tuwa, wong cacat, lan pasien pasca operasi.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • ZW186Pro Portable Bed Shower Machine-4 (11) ZW186Pro Portable Bed Shower Machine-4 (10) ZW186Pro Portable Bed Shower Machine-4 (9) ZW186Pro Portable Bed Shower Machine-4 (8) ZW186Pro Portable Bed Shower Machine-4 (7) ZW186Pro Portable Bed Shower Machine-4 (6) ZW186Pro Portable Bed Shower Machine-4 (5) ZW186Pro Portable Bed Shower Machine-4 (4) ZW186Pro Portable Bed Shower Machine-4 (3) ZW186Pro Portable Bed Shower Machine-4 (2) ZW186Pro Portable Bed Shower Machine-4 (1)

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita